I mit forsøg på at møde så mange vælgere som muligt, oplever jeg naturligt nok også mange forskellige ting. Tirsdag var jeg i Rotary Dronninglund og fik mange spændende spørgsmål. Naturligt nok kunne jeg ikke svare på alt, men ved hjælp af værdierne er nemmere at få en fordomsfri debat om centrale emner. Jeg tager gerne ud til foreninger eller grupper og fortæller om Alternativets politik. Netop ved at være ude og møde mennesker, hvadenten de er medlemmer eller ej, gør os alle klogere på hinanden. Og det kan kun være en fordel for demokratiet.

I dag har jeg været i Terndrup og dele tillidserklæringer ud. Det var en kold oplevelse, men de mennesker jeg traf, var overvejende varme. Arbejdet med tillidserklæringer fortsætter resten af ugen, sammen med en af Rebilds kommunalvalgs kandidater, vil vi forsøge at komme i kontakt med så mange så som muligt.

Det er en hjertesag for mig, at vi udviser tillid til alle i vores samfund. Specielt de svageste i vores samfund har mere behov for tillid end mistillid og kontrol. Forsøg fra både England og Danmark peger entydigt på at tillid skaber resultater.