Om mig
Erfaren offentlig leder og iværksætter
Jeg bor i kanten af Rold Skov og er vild med naturen. Her får jeg ideer og finder ro. Jeg nyder at løbe i skoven, gå ture og lege med børnebørnene. Jeg holder af samværet med andre mennesker, lige fra min familie til vores lokale nydanskere.
Jeg har 10 år som folkeskolelærer og 20 år som skoleleder i Nordjylland bag mig. I dag er jeg iværksætter og lever af procesledelse og grafisk facilitering samt et galleri, hvor jeg bl.a. udstiller mine egne billeder.
Jeg er aktiv i lokalsamfundet og har bl.a. deltaget i bestyrelser for borger- og sportsforeninger.
Vi skaber selv fremtiden;
Verden står over for enorme udfordringer, men rummer lige så store muligheder. Alene i Danmark er der en masse fantastiske projekter i gang, som vi kan udfolde og bygge videre på – hvis vi har modet og viljen til det. Som politiker kan jeg ikke vide alt, men jeg er optaget af at blive klogere. Derfor  besøger jeg virksomheder for at høre om deres problemer og successer. Jeg har samlet et team, som giver mig sparring på alt fra psykiatri til statsfinanser. Har Du lyst til at gøre mig klogere er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alene kan du gøre en lille forskel. Sammen kan vi skabe de store ændringer, som er nødvendige for at udvikle et empatisk samfund i balance med natur og klima.

Susanne Zimmer

Purkervej 1, Skørping

41171899